Salestraining

Steal my sales strategy

Sales vanuit verbinding mét hoge conversies. Ik leer je exact alle stappen die ik toepas om veel sales te genereren. Dé strategie waarmee ik in anderhalf jaar tijd 60k salesmaanden draaide.

Ben jij benieuwd naar mijn bewezen methode waarin ik jou leer hoe jij vanuit verbinding wárme sales gaat doen?
Bizarre groei

Zonder leuren om klanten

In mijn eerste jaar als fulltime ondernemer wist ik mij te focussen op alle stappen die ECHT impact maakten. Waardoor ik binnen een half jaar fulltime ondernemerschap 10k maanden draaide en vrij snel daarna een 45k+ lancering 🤫

En dat zonder leuren en trekken of koude sales doen. Daar hebben mijn klanten een hekel aan, net als jij en ik. 

Gelukkig heb ik een bewezen methode waarin ik jou leer hoe jij vanuit verbinding wárme sales gaat doen. 

Dit kan je verwachten

Over Jaleesa

Ik help jou als vrouwelijke dienstverlenende ondernemer naar meer succes in je business. Meer omzet in minder tijd. Doen wat je het allerliefste doet. High Performance vanuit een vrouwelijk perspectief.

Misschien kun je je er niks bij voorstellen. Die bedrijfsgroei. En ook nog in minder tijd. Snap ik goed.

Ik ben Jaleesa Rothof en met mijn achtergrond als Gedragswetenschapper en passie voor productiviteit help ik mijn klanten naar hele gave resultaten.

Ik help klanten die nog willen beginnen met hun bedrijf, tot onderneemsters die al 10+ jaar in het vak zitten. Klanten met een maandomzet van 0 tot 10 of zelfs 20k per maand.

En ja, ik kom net kijken in het ondernemerschap. Wat maakt dan dat mijn methode en begeleiding zo’n goede resultaten geeft?

Dit allemaal samen resulteert in mooie resultaten bij mijn klanten: verdubbeling van omzet, halvering werktijd. Maar lees vooral wat ze hier zelf over te vertellen hebben in een van mijn posts of op mijn website.