Jouw guidebook naar 10K maanden

YOU WANT THIS

Jouw GRATIS guidebook naar 10K maanden

In deze GRATIS cheatsheet leer ik jou als creatieve onderneemster:

Al meer dan 450+ keer gedownload door creatieve, ambitieuze onderneemsters zoals jij.

Let op: deze guide is exclusief voor creatieve dienstverleners & coaches. Niet geschikt voor productondernemers & webshopeigenaren.

Jouw shortcut naar succes

REVIEWS

Zij gingen je voor

ABOUT

Over Jaleesa

Ik help jou als vrouwelijke dienstverlenende ondernemer naar meer succes in je business. Meer omzet in minder tijd. Doen wat je het allerliefste doet. High Performance vanuit een vrouwelijk perspectief.

Misschien kun je je er niks bij voorstellen. Die bedrijfsgroei. En ook nog in minder tijd. Snap ik goed.

Ik ben Jaleesa Rothof en met mijn achtergrond als Gedragswetenschapper en passie voor productiviteit help ik mijn klanten naar hele gave resultaten.

Ik help klanten die nog willen beginnen met hun bedrijf, tot onderneemsters die al 10+ jaar in het vak zitten. Klanten met een maandomzet van 0 tot 10 of zelfs 20k per maand. En ja, ik kom net kijken in het ondernemerschap. Wat maakt dan dat mijn methode en begeleiding zo’n goede resultaten geeft?

Dit allemaal samen resulteert in mooie resultaten bij mijn klanten: verdubbeling van omzet, halvering werktijd. Maar lees vooral wat ze hier zelf over te vertellen hebben in een van mijn posts of op mijn website.