HIGH impact

High Performance coachingstraject

Hét life-changing programma voor de ambitieuze onderneemster die echt klaar is voor een succesvol bedrijf: performen op hoog niveau zonder in te leveren op tijd en energie. Mega omzetgroei. The sky is the limit in dit programma.

Are you ready?

In High Impact gaan we voor:

Meer omzet please

Voor wie

Maar

REVIEWS

Zij gingen je voor

Tijdlijn verkorten

Blijf je zo doorgaan of ga je all in? Stel je eens voor waar je over 4 maanden staat met je onderneming als je gaat performen op dit niveau? Let’s jump!

DE DROOM

Succesvol in business & privé

Je doet kennis op, leert strategieën, leest boeken. Je kijkt bij anderen wat werkt om succesvol te zijn.

Je volgt trajecten bij business coaches voor de strategie. Maar winst voor jou zit in twee dingen: het écht implementeren, moeiteloos toepassen van al jouw kennis + jouzelf ijzersterk maken. Jijzelf bent namelijk de belangrijkste factor voor succes.

Kennis is er genoeg, maar hoe kom je in actie? Hoe kom je van die onzekerheden af, die twijfels, chaos? Hoe zorg je ervoor dat je snel keuzes leert maken? Hoe leer je echt communiceren als een master? Hoe leer je goed voor jezelf zorgen? Succesvol in business én privé.

Jij mag echt actie gaan ondernemen op 2 niveaus:

Praktische tools om maximaal productief te zijn. En een transformatie op dieper niveau: vanuit een sterke basis van zelfvertrouwen en zelfliefde wordt alles moeitelozer.

En dáár ligt jouw goud. Daar ligt jouw winst. Daar liggen jouw kansen voor een succesvolle business. Omzet, impact en fun.

REVIEWS

Zij gingen je voor

COACHING

High Performance

Maak kennis met mijn High Performance Methode. Een sterke basis. Die basis zit In jou. En als je die op orde hebt, dan kun je alles. Echt alles.

Verspil geen tijd en energie meer aan het opdoen van kennis, strategie. Dat ken jij. Dat weet jij. Jouw kansen liggen in het écht implementeren. Meer doen in minder tijd. Meer kwaliteit in minder tijd. Die basis – jij als persoon – ijzersterk maken, zodat je alles aankan. Zodat jij elk idee, elk plan tot uitvoering brengt. Vanuit flow en fun. Dát is een investering voor het leven.

Twijfel je of dit is wat jij nodig hebt? Boek hier je call, dan denken we met je mee!

Shirean Sassen

“Mijn aanbod en prijzen staan, wat resulteert in een mega groei in omzet en betere, passende aanvragen. Ik wilde geen koude acquisitie doen, en heb dat dankzij Jaleesa ook nooit hoeven doen. De aanvragen komen binnen.” Wie dit zei en hoe dit zo gelopen is, je leest…

Sara Snel

In het najaar van 2022 stapte deze geweldige onderneemster in het High Performance 1:1 traject. En wat een resultaten. Haar omzet verdubbelde ze in 1 maand tijd en vanaf nu is het easy om haar doelen te halen – aldus Sara. Maar haar grootste shift zat voor Sara op het…

Fieke Wegman

Deze zomer startte Fieke Wegdam, brand designer, met het High Performance 1:1 traject. Fieke is een geweldige designer én is een mega leuk persoon. Ze is een gevestigde onderneemster en het laatste half jaar heeft haar bedrijf een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels…

Amber Buisman

Deze zomer stapte een hele leuke dame in het High Performance 1:1 traject. Ik stel haar graag aan je voor. Amber heeft met het traject in een paar maanden tijd een enorme groei doorgemaakt als persoon, maar ook van persoon naar CEO van haar bedrijf. Toen ze instapte…

Boek hier jouw call

Te verwachten resultaten

F.A.Q.

Dit is afhankelijk van wat jij erin steekt en nodig hebt. We hebben iedere week een korte update call waarin we jouw acties bepalen. Dit programma levert je vooral omzetgroei en meer tijd op. Je gaat efficienter werken en de juiste acties zetten om in korte tijd veel impact te maken.

De meeste vrouwen in high impact halen de investering er binnen een paar weken al uit. Ik geef je gelijk een kickstart opdracht waarmee ik je challenge om de investering terug te verdienen en meer. Het programma wordt dan ook als mega waardevol ervaren.

Ik heb jou daarvoor nodig. Maar als jij bereid bent om ook all in te gaan ga ik dat ook en zijn de resultaten echt sky high. Twijfel je of dit lukt met jouw aanbod? Plan even je belletje, dan denken we met je mee!

The Q is ook een heel fijn programma met super goede resultaten. Bij High Impact werk je echt close met mij en gaan we samen all in op bizarre business groei. Dus voor de vrouw die onder close begeleiding wil knallen is High Impact perfect. We denken graag met je mee in een call wat in de fase waar jij nu in zit passend is.

Boek hier jouw call