Exclusieve Circle en Close Coaching

 Echt in die nieuwe realiteit stappen van de vrouw die het ownt, de vrouw die een business draait waar ze van droomt?! The Elite Club is een exclusieve close vrouwenclub met close coaching van Jaleesa op strategie & mindset. Plan jouw tête-à-tête om te ontdekken of jij een match bent. 

THE CLUB

Elite State of Mind

De Elite Club  is een exclusieve club voor ambitieuze onderneemsters die al een stevige basis hebben gelegd, 10k maanden draaien en klaar zijn om zowel hun bedrijf, mindset, levensstijl en netwerk naar een hoger niveau te tillen.

De club is een life-changing ervaring. Hier draait het om mega omzetgroei, ervaringen delen met gelijkgestemde en het bereiken plus vieren van grenzeloze successen in een close circle op unieke venues

Maak deel uit van de Elite Club – een samengestelde Circle van onderneemsters die een passie delen voor ‘The finer things in life’.

Elite member worden?

Elite State of mind

Elite Club member worden vindt plaats op uitnodiging of via een exclusieve online tête-à-tête, waarin we bekijken of de Circle bij je past. Een essentiële vereiste is een ‘Elite State of mind’: je hebt al een succesvol bedrijf en 10K + maanden, daarnaast streef je naar groei zonder concessies te doen. Je gelooft dat de wereld aan je voeten ligt en waardeert ’the finer things’ in het leven. De selectieprocedure is uiterst zorgvuldig, zodat de er een uplifting vibe is van like-minded vrouwen. See you at the club?

Reserveer jouw tête-à-tête 🍸

Door een ’tête-à-tête’ tijdslot te reserveren of een persoonlijke uitnodiging te ontvangen, onderzoeken we in een exclusieve call waar de kansen voor jou liggen en of deze binnen de Elite Club passen. 

Selected Circle

Wanneer je bereid bent om er volledig voor te gaan en we een match-made-in-heaven zijn; In dat geval ontvang je een exclusieve uitnodiging waarin de volgende stappen voor deze life changing club voor jou zijn uiteengezet.

Ga je all in? Ready om in jouw nieuwe realiteit te stappen?

Privileges als Elite member

Plan jouw tête-à-tête en ontdek jouw kansen om exponentieel te groeien & of je een match bent voor Elite.

 

Voor jou

Private Elite Executive Kick-off met Jaleesa

Private Elite Exclusive met Jaleesa

Private Elite Executive Kick-Off met Jaleesa

ClubNights (19:30u-22:00u) op unieke locaties, Quantum Elite Leap Legacy