The q

Jouw meest succesvolle kwartaal so far

Join mijn tribe van likeminded onderneemsters en ga voor een kwartaal bomvol kennis, positieve energie, community, accountability en PARTY. Samen maken we een masterplan voor jouw meest winstgevende kwartaal so far. Niet alleen kennis opdoen, maar ook direct in de actie. Gelijk implementeren voor MEGA resultaat. The Q is hét framework om jouw business doelen te gebruiken. Een werkende strategie die je keer op keer weer kunt toepassen.

Wil jij jouw meest winstgevende, meest leuke en meest heldere kwartaal draaien? Jouw meest succesvolle kwartaal? You’re invited for the ride of your life! Even sparren of The Q iets voor jou is? Plan hier je belletje.

2024

Q4

De inschrijving voor Q4 is open! Plan nu je call!

REVIEWS

Zij gingen je voor

TITLE

.

That's what you deserve

F.A.Q.

Dat weten we nooit zeker. Het programma is mega succesvol, maar we kijken ieder kwartaal weer opnieuw naar de vorm en de prijs. We kunnen dus niet garanderen dat deze prijs en dit aanbod volgend kwartaal weer geldt.

In The Q zetten we echt maximaal inzetten op de juiste acties die écht impact maken. Je gaat naast leren over bijvoorbeeld sales, vooral ook heel veel gelijk DOEN. Bij de modules zitten opdrachten waarbij je gelijk gaat implementeren. Geen ellenlange video’s kijken en heel veel kennis oplsurpen (of juist op de plank laten liggen), maar lekker in de actie.

Deel je twijfels met mij, dan kan ik zo goed mogelijk met je meedenken. Ik ben er ook eerlijk in als ik denk dat het niet passend is. Bij mijn programma’s geldt een niet-goed-geld-terug garantie: binnen 7 dagen kun jij kosteloos annuleren als het niet bij je blijkt te passen. Je loopt dus geen risico.

Dit is afhankelijk van wat jij erin steekt en nodig hebt, maar gemiddeld ongeveer 2 a 3 uur, verspreid over de week. Het mooie is: het levert je vooral veel op: direct klanten, omzet en een duurzame strategie voor je bedrijf.

Ik bied jouw tools en coaching om een transformatie te bewerkstelligen op verschillende gebieden. De verwachting is dat jij jouw omzet en productiviteit minimaal verdubbeld, dat jij lekkerder in je vel zit én een waardevolle groep mensen om je heen gaat creëren. Jij bent de enige die kan inschatten hoeveel dat jou waard is.

Wat jij uit het traject haalt, is up to you. Ik sta klaar om jou alle tools aan te reiken, je te coachen en begeleiden zodat je kunt gaan vlammen. Ben jij hier ook klaar voor?

The Q is een groepsprogramma, maar mét 1 op 1 elementen. We maken in een kleine mastermind jouw gameplan en je kunt al je vragen stellen in de community. Ook zijn er Q&A’s en Telegram ochtenden waarin je mij al je vragen kunt stellen. Wil je echt nog closer met mij werken? Kijk dan ook eens bij mijn andere programma High Impact.

Twijfel je?

Of heb je nog vragen? Plan gerust een vrijblijvende call in.

GRATIS

Cheat Sheet

Verdubbel jouw productiviteit én omzet dankzij mijn GRATIS cheatsheet met 30 productiviteitstips voor passie onderneemsters!

Let's connect

Volg me op instagram om dagelijks geïnspireerd te worden over succes & groei.